Otevírací doba restaurace Lihovar

  • Po - Čt, Ne 7:30 - 10:30 / 11:30 - 22:30 Z DŮVODU OMEZENÉ KAPACITY DOPORUČUJEME REZERVACI PŘEDEM. PO 19 HODINĚ JE REZERVACE JIŽ NUTNÁ.
  • Pá - So : 7:30 - 10:30 / 11:30 - 23:00 NUTNÁ REZERVACE PŘEDEM

 

7:30-10:30 - snídaně pro hotelové hosty

10:30-11:30 - pouze kavárna / příprava na obědy

11:30-22:30 - obědy a večeře 

Letní terasa - naše novinka!!

Máme pro Vás novinku letošního roku!  Otevřeli jsme nový provoz restaurace, Letní Terasu. Těšit se můžete na grilování, saláty, mistrovské kousky našich šéfkuchařů, ale zajít můžete třeba jen na kávu a něco sladkého. Určitě stojí za to prozkoumat naše MENU.

OTEVÍRACÍ DOBA LETNÍ TERASY:    

červenec/srpen: PO - NE - 10:00 - 19:00                   

Skutečný gurmánský zážitek

Naše restaurace zaměřená na speciality světové kuchyně je bezpochyby jednou z nejlepších v kraji. Objevte špičkovou gastronomii, která staví na kvalitě pečlivě vybraných čerstvých surovin, do jejichž přípravy vkládá svůj mistrovský cit šéfkuchař Ladislav Douša. K dobrému jídlu patří dobré víno. Náš personál Vám zkušeně poradí s výběrem toho pravého. A na závěr se pak můžete přesunout ke krbu a vychutnat si hřejivou sklenku lahodného koňaku.

Restaurace je nekuřácká. Pro rezervaci prosím využijte náš rezervační formulář.

Fotografie jídel jsou ilustrační z předchozího nebou současného menu.

Executive Chef Ladislav Douša

Pozici šéfkuchaře u nás zastává pan Ladislav Douša, který do kuchyně vnesl nový dech a svůj ojedinělý rukopis. Po vyučení sbíral první zkušenosti v hotelu International v Dejvicích. „Kolektivní práce, velké kotle, smysl pro odpovědnost a věhlasní šéfové odstupující generace – to byly mé první poznatky a velká škola v oboru,“ vzpomíná Ladislav, jehož další kroky vedly do restaurace Flambé, kde se setkal s vyhlášeným kuchařem Janem Pýchou, od kterého se mnoho naučil.

Pracoval v restauracích ve Švýcarsku a Německu. Dlouhá léta působil také v Národním týmu kuchařů České republiky, kde nasbíral ocenění na mnoha kuchařských soutěžích. Mezi největší úspěchy patří medaile ze tří kuchařských Olympiád a z mistrovství světa v Lucembursku.

Jeho oblíbeným pokrmem jsou ryby, ale nepohrdne i kvalitním hovězím, ze kterého dokáže připravit opravdové kulinářské zázraky. „Velký důraz kladu na techniku přípravy a rafinovanost pokrmu. Taková loupaná plec, vysoký roštěnec s vnitřním tukem nebo pečený pupek jsou lahůdky dnešní doby,“ nechává nás nahlédnout do své kuchyně mistr svého oboru.

Přijďte si i Vy pochutnat na prvotřídních pokrmech.

Pro hotelové hosty a soukromé akce

Ať už se u nás ubytujete, či náš resort využijete pro firemní/společenské akce, k dispozici Vám bude mnoho možností kvalitního občerstvení.

V budově bývalého lihovaru můžete vedle gurmánské restaurace Lihovar navštívit také vinárnu a za pěkného počasí posedět u kávy na zahrádce sousedící s recepcí.

Kávu a menší občerstvení podáváme během konání akcí též v restauracích Vyhlídka u golfového odpaliště a Letní terasa přímo vedle hlavní arény Čapí hnízdo. Hráčům tenisu či bowlingu je k dispozici občerstvení ve Sportbaru.

Jakkoli a kdekoli se rozhodnete prožít svůj den na Čapím hnízdě, vždy oceníte vlídnou rodinnou atmosféru a ochotný personál, který se postará o Vaši spokojenost.

Informace

Informace na základě novely zákona č. 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele najdete zde (pdf).

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Fotogalerie